Poiana Brasov

Experimenteaza peisajul uluitor din Poiana Brasov

Vezi Live

Webcam Poiana Brasov – Telecabina

Vezi Live

Webcam Poiana Brasov – Gondola

Vezi Live

Webcam Poiana Brasov – Partia Bradul

Vezi Live

Webcam Poiana Brasov – Partia Subteleferic Sosire

Poiana Brașov este una dintre cele mai populare destinații de ski din Romania, oferind turiștilor un loc ideal pentru a-și petrece vacanța pe pârtie. Partiile variază în lungime, dificultate și scop, astfel încât să se potrivească nevoilor tuturor tipurilor de schiori, de la începători la profesioniști.

Partia Marcus – aceasta este cea mai lungă partie din Poiana Brașov, cu o lungime de 5 km, oferind oamenilor o provocare pe schiuri și un peisaj superb.

Partia Paradis – aceasta partie cu o lungime de 3 km este recomandată pentru începători sau pentru schiorii care doresc să-și îmbunătățească tehnica.

Partia Kanzel – această partie intermediară cu o lungime de 2 km este perfectă pentru schiorii care încearcă să-și îmbunătățească abilitățile.

Partia Bradul – această partie cu o lungime de 2,5 km oferă oamenilor o provocare intermediară.

Partia Cocosului – această partie cu o lungime de 1,5 km este recomandată pentru schiorii cu abilități avansate.

Poiana Brașov mai oferă și pârtii speciale pentru snowboarding, precum și o zonă de sărituri și trasee pentru schi fond. În plus, există numeroase servicii și facilități disponibile, cum ar fi magazinul de echipamente de ski, centrele de închiriere, școlile de schi și baruri și restaurante în apropierea pârtiilor.

Denumirea pârtieiLungime (m.)Diferență de altitudine (m.)Grad de dificultate
Stadion
300
32
ușor
Kanzel
359
134
dificil
Ruia
540
198
dificil
Bradul
458
77
ușor
Subteleferic
1.000
280
dificil
Sulinar
2.451
645
mediu
Lupului
2.860
775
dificil
Drumul Roșu
3.821
630
ușor

 

Poiana Brașov este una dintre cele mai cunoscute stațiuni montane din Romania, situată în Munții Carpați, la aproximativ 10 kilometri de orașul Brașov. Este renumită pentru peisajele sale spectaculoase, cu munți împăduriți și pajiști întinse, precum și pentru facilitățile sale pentru schi și activități de iarnă.

Poiana Brașov este înconjurată de Munții Postăvaru, Munții Piatra Mare și Munții Bucegi și oferă o varietate de opțiuni pentru drumeții și turiști, precum trasee pentru drumeții, terenuri de schi și pârtii de schi moderne, precum și activități precum plimbări cu sania trasă de cai și schi nocturn.

Stațiunea are o gamă largă de cazări disponibile, de la hoteluri de lux la cabane și apartamente, toate oferind acces la facilitățile și activitățile din stațiune. De asemenea, există numeroase restaurante și baruri în Poiana Brașov, oferind o varietate de mâncăruri tradiționale românești și internaționale.

Poiana Brașov este o destinație populară atât pentru turiștii din țară, cât și pentru cei din străinătate, fiind recunoscută pentru frumusețea sa naturală și pentru facilitățile sale moderne pentru schi și activități de iarnă. În fiecare an, Poiana Brașov găzduiește numeroase evenimente și festivaluri, inclusiv concerte de muzică și competiții sportive, atrăgând turiști din întreaga lume.